La teva Tenda de Confiança Online

 

Utilitzem els sistemes de pagament més segurs perquè no tinguis problemes en el pagament de les teves comandes. Per a nosaltres, la seguretat de les teves dades és primordial. Les millors marques d’ortopèdia al millor preu. Aconsegueix enviament Gratis Urgent i la tranquil·litat d'utilitzar els sistemes de pagament més segurs.

Formes de Pagament acceptades

 

Contra reembossament

Consisteix a pagar la comanda a la recepció del mateix, al seu propi domicili, amb un petit recàrrec per gestió i assegurança d’efectiu.

Transferència bancària

Ortopèdia Catalana només tramitarà les comandes realitzades per transferència bancària una vegada verificat l'ingrés a favor nostre del total indicat. Per agilitar el procés pot enviar una còpia de la transferència emesa pel banc (suport de paper o digital) al nostre correu electrònic.

Targeta de Crèdit / Dèbit

El pagament es realitza usant una connexió segura directament a l'entitat bancària encarregada de la transacció. Les dades bancàries i de targeta del client no passen a través d'Ortopèdia Catalana, sinó que són tramitats directament per l'entitat bancària. S'accepten les targetes MasterCard, Maestro, Visa, Euro 6000 i American Express.

Pagament Mitjançant PayPal

Pot usar el seu compte de PayPal per fer efectiu el pagament de la seva comanda. Se li redirigirà a la pàgina de PayPal perquè s'identifiqui amb el seu usuari i contrasenya i fer efectiu el pagament.