Qui som

Ortopèdia Catalana es una empresa 100% catalana del grup Orthocast SL. Som la primera tenda online del sector de l'ortopèdia, en fer servir exclusivament la nostra llengua per oferir productes ortopèdics, d’ajuda diària i mobilitat; explicar els seus avantatges i comparar-los.

Acumulem una experiència de més de 15 anys en el sector de l'ortopèdia, la mobilitat i l’accessibilitat.

Estem registrats al Registre Mercantil de Barcelona i paguem els nostres impostos a Catalunya.

La seguretat i el servei són els nostres objectius!

 

El nostre Compromís

A Ortopèdia Catalana ens exigim el màxim diàriament per oferir als nostres clients el millor servei possible. Amb la comoditat de comprar des de casa i amb la garantia de portar en el sector més de 15 anys. Estem oberts a les recomanacions i suggeriments dels nostres clients.

 

Marques i Productes

A la nostra web trobaràs totes les millors marques i la més àmplia gamma de productes. Recorda que si no trobes alguna cosa, pots utilitzar el nostre cercador que t'ajudarà de forma ràpida a trobar els productes que necessites. Si no ho trobaràs o si tens dubtes, utilitza el nostre formulari de contacte, xat, telèfon o e-mail on t'ajudarem a decidir-te. Posa'ns a prova! Comunicat el català!

Estàs davant l'única tenda d'ortopèdia en català a internet. Encara així, pot ser que se'ns hagi escapat alguna cosa, en aquest cas no dubtis a dir-nos-ho i ho intentarem aconseguir per tots els mitjans... Ens agraden els reptes.

Cada dia barallem per tenir els millors preus en tots els productes. Si ho has trobat més barat contacta’ns!, farem el possible per ajustar-nos al preu.

Tampoc t'oblidis apuntar-te el nostre servei d’ofertes i novetats, enviem les millors ofertes per e-mail. Segur que et sorprenem!