Política de Devolucions

Ortopèdia Catalana, ortopèdia online, accepta exclusivament devolucions en les següents situacions:

1. Vostè podrà realitzar una devolució de la seva comanda durant els primers 15 dies naturals des de la data de recepció del mateix. Per a això, els productes han de presentar-se en perfecte estat, sense obrir i sense haver-hi fer-lo servir. Les despeses directes de la devolució, correran per compte del comprador (Despeses d’enviament i de devolució).

2. Vostè podrà retornar la seva comanda, si en rebre-ho per part de l'empresa de transport ho troba danyat de qualsevol manera. Per a això, haurà de notificar-ho a Ortopèdia Catalana en les primeres 24 hores després de la recepció de la comanda de forma fefaent (carta certificada, fax, burofax, etc.).

3. Vostè podrà retornar la seva comanda, si no es trobés en condicions adequades per al seu ús. Per a això haurà de comunicar-nos-ho en les primeres 24 hores després de la recepció, i enviar-nos-ho en els primers 7 dies naturals mitjançant un enviament certificat, les despeses del qual correran a càrrec seu, fins que es comprovi pel proveïdor responsable que les condicions del producte no són les adequades. De no ser així no s'accepta la devolució.

 

 Estoc

Tots els productes indicats com "En Existència" estan disponibles en estoc en els nostres magatzems i preparats per a l'enviament. Si a causa d'una manca d'estoc en el nostre magatzem per error informàtic o logístic no poguéssim atendre l'actual comanda total o parcialment, ens posarem en contacte amb vostè a través d'adreça de correu electrònic o telèfon, per a la confirmació del mateix i el seu posterior enviament, o bé per procedir a la devolució de l'import i anul·lació de la comanda. Les fotos dels productes són orientatives, l'important és el nom de l'article sol·licitat, que és el que s'enviarà.