Despeses d'enviament

Cada producte d’Ortopèdia Catalana té un preu d’enviament en funció de la destinació, pes, volum i compra conjunta. Abans de formalitzar la comanda se l’informarà de les despeses d’enviament.

Lliuraments i Recepcions

Faciliti'ns una adreça d'enviament on es pugui realitzar la recepció del mateix de 9 a 20 hores.
El lliurament per agència de transport es realitza en el nombre del carrer del destinatari, no és obligació de l'agència portar la mercaderia a una planta superior o inferior d'aquest nombre, a excepció d'alguns models de llits que es pot contractar, pujada i/o muntatge, en el procés de compra quan es realitza la selecció d'un llit s'indica si la mateixa té aquesta opció.

Terminis de lliurament:
El termini de lliurament serà d'1 a 7 dies hàbils, segons característiques de l'article i disponibilitat dels mateixos. Si aquest termini fos superior l'hi comunicaríem, per a l'acceptació de l'ampliació del termini de lliurament o l'anul·lació parcial o total de la seva comanda.
El client serà l'encarregat de la comprovació i del muntatge dels articles adquirits, excepte para aquells casos que es contracti servei de muntatge.

Recepció de la comanda
Al moment de rebre la seva comanda ha de seguir les següents instruccions: Quan li lliurin la seva comanda amb un aspecte normal i no pot obrir-ho en aquest moment, anoti en la fulla de lliurament que porta el repartidor “Pendent de revisar”, obri-ho al més aviat possible i revisi el contingut, si està danyat o falta alguna cosa, comuniqui-ho a Ortopèdia Catalana. Si no es fa d'aquesta manera serà impossible reclamar a la companyia de transport i Ortopèdia Catalana no assumirà cap responsabilitat.